ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι η διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλάζει διαρκώς αλλά οι ενημερώσεις δεν φαίνονται στις ιστοσελίδες μας στην διάρκεια της ημέρας αλλά την επόμενη εργάσιμη.Κάποια από τα προϊόντα εξαντλούνται ή σταματάει η διάθεση τους χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη από τους διανομείς σε εμάς ενημέρωση.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση ορισμένων παραγγελιών.

Η εταιρεία ΤΕΝΤΟ-ΣΤΟΡ ΜΙΧ.Μ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ Ε.Π.Ε δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ,ορθογραφικά και αριθμητικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Για την αποφυγή των παραπάνω ο πελάτης οφείλει, πριν προβεί σε οποιαδήποτε παραγγελία, να διασταυρώσει με το αναγραφόμενο κωδικό.Γι αυτό καλό είναι να ενημερώνεστε καλώντας στο 2103218473 * 2111168912-3 * 2103211696 η με email στo mpant@acci.gr ή στο  info@tento-stor.gr .

οροι Χρησης

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της ΤΕΝΤΟ-ΣΤΟΡ ΜΙΧ.Μ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ Ε.Π.Ε  προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ.

Η ΤΕΝΤΟ-ΣΤΟΡ ΜΙΧ.Μ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ Ε.Π.Ε  , ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. 

Η ΤΕΝΤΟ-ΣΤΟΡ ΜΙΧ.Μ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ Ε.Π.Ε με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα σε κάθε προϊόν, περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%). Ενώ  Η ΤΕΝΤΟ-ΣΤΟΡ ΜΙΧ.Μ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ Ε.Π.Ε επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται μόνο αλλαγές και εφόσον είναι σε καλή κατάσταση και μη χρησιμοποιημένα.

Καλαθι  

Κανένα προϊόν

Μεταφορικά 0,00 €
Φόρος 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ